Wij zijn gespecialiseerd in knelpuntfuncties

Anaconda Consultancy is gespecialiseerd in knelpuntfuncties. Dit is tegenwoordig heel breed op te vatten. Wij hebben dan ook verschillende vacatures in moeilijk in te vullen sectoren zoals ICT, Bouw, Finance, Logistics, Management, Engineering, Sales en zeker ook allerlei technische functies op alle niveaus.
De naam Anaconda heeft een combattieve uitstraling en weerspiegelt onze directe attitude:  het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats.
Wij hebben een flexibele aanpak en bieden een competitief dienstenpakket aan op basis van op maat gesneden formules.
Met respect voor de bedrijfscultuur en -doelstellingen en het verwachtingspatroon van de kandidaat zoeken we naar het samenspel van talent, ervaring, kennis en kunde.
Wij houden ons aan de deontologische codes en respecteren elke kandidaat uit welke invalshoek zij of hij ook komt. Wij staan ten dienste van onze opdrachtgevers maar ook van onze kandidaten. Wij trachten voor hen in de mate van het mogelijke en binnen onze opdrachten een gepaste oplossing te vinden, ook al valt de kandidaat niet onmiddellijk binnen het verwachtingspatroon van de opdrachtgever.
Wij staan voor een open communicatie zowel naar de actief zoekende als naar de latente sollicitant.

Contacteer ons volledig vrijblijvend:
walter@anaconda-consultancy.be
 

Wij zijn gespecialiseerd in knelpuntfuncties